Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

θελω να γινει καλα

εχω μια φιλη που δεν ειναι και πολυ καλα,εχει κατι που την ενοχλει να κανει αυτα που θελει.το μονο που θελω εγω ειναι να γινει καλα γρηγορα.αυτα για σημερα.γεια χαρα.(το ξημερωμα της κυριακης αλλαζει και η ωρα,μην ξεχαστειτε)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτή η φίλη σου είναι πολύ τυχερή που σε έχει, νομίζω.

kitrino30fyllo είπε...

μακαρι να ειναι τοσο τυχερη που να γινει και καλα

*little painter..* είπε...

φαινεται πως την νοιαζεσαι..εχεις συζητησει μαζι της?ισως να μην εχει τιποτα σοβαρο τελικα...ισως να εχει αγχος για κατι ή απλα να νιωθει μοναξια...μεσα απο μια καλη κουβεντουλα ολα μας περνανε...
υ.γ.: i'm back...με αλλο λογαριασμο αλλα δν εχει σημασια..§:)

kitrino30fyllo είπε...

το οτι εχει κατι ειναι διαγνωση γιατρου.οποτε ειναι σιγουρο οτι κατι εχει.προσπαθει να γινει καλα,κανει οτι ειναι αναγκαιο,αλλα γιαυτο που εχει δεν μπορει να ειναι σιγουρη οτι θα γινει καλα.μακαρι να περνουσε με μια καλη κουβεντα,γιατι εχουμε κανει πολυ καλες κουβεντες το τελευταιο καιρο και θα ηταν μια χαρα τωρα.
υ.γ. χαιρομαι που σε ξαναβλεπω,εστω και με αλλον λογαρισμο,αλλα δεν εχει σημασια (σε αναγνωρησα απο αυτο §)

*little painter..* είπε...

:( μην ειναι απαισιοδοξη...σιγουρα καποια λυση θα βρεθει...εξαλλου στη εποχη μας γινονται θαυματα...αρκει να μην χασουμε την ελπιδα μας..

υ.γ.: το ηξερα οτι απο αυτο (§) θα με καταλαβεις γι'αυτο το εβαλα..:P

Unknown είπε...

Αν είχα πολλά λεφτά θα της αγόραζα ένα εισητήριο για Βραζιλία να πάει σ'εκείνο τον μικρό παράδεισο που είδες στις φωτογραφίες...εκεί και να μη θες γίνεσαι καλά....
Περαστικά..
Φιλιά!!