Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Πότε

Συναντηθήκαμε στο μετρο. Φορούσες μία μπλούζα που δεν κατάλαβα τι χρώμα είναι και με κοροίδεψες. Δεν πειράζει, σε αφήνω....κάναμε βόλτα στα μαγαζιά. Ήθελες να αγοράσεις "καλά" και "φθηνά" πέδιλα για έναν γάμο. Αναρωτιόσουν πως μπορεί ένα κομμάτι πλαστικό με τρία λουλουδάκια από πάνω να είναι τόσο ακριβό. Ήξερες ένα μαγαζι αλλά δεν θυμόσουν τον δρόμο. Τον βρήκαμε με έναν μικρό κύκλο και μου είπες να θυμάμαι σε ποιό ύψος της Ερμού βγαίνει (έχω ξεχάσει, δεν θυμάμαι καν το όνομα)
θα

Συναντηθήκαμε στο μετρό. Με μάζεψες με το τουτού σου και βγήκαμε εθνική για το σουπερμάρκετ. Ήσουν πολύ καλοκαιρινά ντυμένη. Σαγιονάρες με σημαία της Βραζιλίας, ενα σορτσάκι και μια κίτρινη μπλούζα με έξω την πλάτη. Όση ώρα βολτάραμε στους διαδρόμους σου χάιδευα την πλάτη.
ξαναπάμε

Δεν συναντηθήκαμε στο μετρό!! Βγήκαμε με το αμάξι σου εθνική. Βγήκες στην σωστή έξοδο για το μαγαζί που θέλαμε αλλά έκανες ένα μικρό λάθος στην δεύτερη στροφή και ξαναβγήκαμε εθνική. Σου την είπα που δεν διαβάζεις, μου την είπες που δεν βλέπω τα χρώματα -το δικό μου είναι γεννετικό,το δικό σου τί ειναι;τεμπελια; :)- . Μέτα την "βόλτα" στην εθνική αφήσαμε το αυτοκίνητο στο παρκινγκ και την ώρα που ψωνίζαμε έμαθα τον αγαπημένο σου σούπερ ήρωα. (φοβάμαι να ρωτήσω γιατί σου αρέσει)
μαζί

Συναντηθήκαμε στο μετρο, ήθελες να πας σε ένα μαγαζί με καλλυντικά, ρουχά και διάφορα καλούδια για να αγοράσεις δώρο για μία φίλη σου. Δεν θυμάμαι τι φορούσες...αγόρασες τελικά μία κασετίνα με διάφορες σκιές και εαν θυμάμαι καλά ήταν σε σχήμα πεταλούδας. Όσο το σκέφτομαι μάλλον αγόρασες δύο ίδιες κασετίνες για δύο φίλες σου.
για

Συναντηθήκαμε στο μετρό. Θα πηγαίναμε πάλι στο ίδιο μαγαζί για να αγοράσεις δωρο για έναν φίλο σου. Έψαχνες και μάσκα για τα μαλλιά σου. Συμβουλεύτηκες μία υπάλληλο και σου έδειξε το σωστό ράφι
ψώνια;

Συναντηθήκαμε στο μετρό. Η κατεύθυνση ήταν το ίδιο μαγαζί. Αυτή τη φορά ήταν για τα προσωπικά σου ψώνια. Έψαχνες πάλι την ίδια μάσκα για τα μαλλιά αλλά πάλι στο ίδιο λάθος ράφι. Σου έδειξα το σωστό ράφι και με κοίταγες με μία απορία και μία καχυποψία μπορώ να πω. Σαν να λες "μα καλά προσέχεις όταν ψωνίζω;"
Πότε θα ξαναπάμε μαζί για ψώνια;


Δεν υπάρχουν σχόλια: